SWE ENG

Aircraft management

Tillbringa tiden i luften

Att äga ett flygplan underlättar din vardag och är ett kraftfullt och roligt redskap för att uppnå maximal effektivitet och bekvämlighet. Den administrativa delen som kommer med ägandet kan upplevas som både tidskrävande och krånglig. Låt Bluelink ta hand om den biten. Vi har stor erfarenhet av det dagliga operativa arbetet och är redo att hjälpa dig uppnå största möjliga fördelar med flygplansägandet.

 

AIRCRAFT MANAGEMENT

Hos Bluelink har vi all den kompetens som krävs för både kommersiell och privat luftfart. Vi står redo att bistå dig eller ditt företag med en lösning som passar dig och gör flygplansägandet både roligare och bekymmerslöst. Ett sådant samarbete ger dig dessutom mer tid att göra det som tilltalar allra mest – att flyga!

 

KOMMERSIELL LUFTFART

Det operativa arbetet med flygningarna hör också ett flygplansägande till. Vi står för en strikt hållning till flygregler, besättningarnas flygträning och vi lägger stor vikt vid att hålla hög standard på planering och utförande. Vill du som kund känna dig trygg och åka med ett flygbolag som ställer höga krav på det operativa ska du välja Bluelink.

#bluelinkjets

Bluelink på Instagram

Vår flotta

Titta närmare på våra plan

Kontakt

Vi är bara ett samtal bort